De mooiste infographics op het web

6 feb

Een infographic wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van bedrijven, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgebracht op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic. De pluspunten van … Read More »

De mooiste infographics op het web!

6 feb

Een infographic laten maken wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgebracht op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic. De … Read More »

Goedkoopste bedrijfslogo’s

1 jul

Procedure van logo model De grote hamvraag hierbij luidt: “Hoe bereik ik op de juiste verschijning mijn doelgroep?” en hoe schenkkan ik een logo laten ontwikkelenwathierop aansluit? Ten u een heldere lijn voor wilt voeren is de voorliefde van de letter … Read More »

Goedkoop bedrijfslogo

1 jul

Proces van bedrijf logo model Het is nochtans noodzakelijk dat de eerste indruk goed is. Een eerste indruk kunt u namelijk slechts één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk constant dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt … Read More »

Alles over outplacement

21 mei

In welke gevallen heb ik gerechtigheid op outplacement? Om aanspraak te hebben op outplacement moet je minstens 45 jaargang oud zijn en functioneren in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde … Read More »

outplacement

21 mei

Wanneer heb ik verticaal op outplacement? Om kaarsrecht te hebben op outplacement moet je op zijn minst 45 jaar oud zijn en functioneren in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde … Read More »

Zwembad folie voor jouw zwembad

7 jan

Niet iedereen heeft de luxe om over een zwembad te beschikken en deze te onderhouden. Het aanleggen en onderhouden van een zwembad kost veel tijd en geld dat niet ieder persoon heeft. Na een zware werkdag of werkweek even het … Read More »