iPhone 8 scherm reparatie

19 apr
Web-index

De iPhone 8 is het eerste design van Apple dat volledig in duurzaam glas is uitgevoerd. Door het Retina HD Display zie je de ware kleuren op je scherm als je een foto of filmpje maakt. Zoals alle Apple iPhones … Meer lezen »

Hoe start je een goede website?

30 mrt
Web-index

Een website heeft veel toegevoegde waarde voor bedrijven. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen het internet voor allerlei verschillende dingen. Daarom is het voor bedrijven erg handig om in te spelen op deze ontwikkeling. Je kunt dit als bedrijf doen door te … Meer lezen »

Zwembad folie voor jouw zwembad

7 jan
Web-index

Niet iedereen heeft de luxe om over een zwembad te beschikken en deze te onderhouden. Het aanleggen en onderhouden van een zwembad kost veel tijd en geld dat niet ieder persoon heeft. Na een zware werkdag of werkweek even het … Meer lezen »

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

5 dec
Web-index

Wat is Loopbaanbegeleiding? Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt afzonderlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, drift, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke stappen moet … Meer lezen »