Een tuinhuis, tuinkantoor of gastenverblijf op maat: ontwerp en realisatie uitbesteden

25 nov

Overleg is altijd belangrijk bij zowel het ontwerp als de realisatie van een tuinhuis, tuinkantoor of gastenverblijf op maat. Anders bestaat het risico dat er verwarring ontstaat. Een voorbeeld van een bedrijf dat voor u een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat kan maken, is Blommers Bouwsystemen. Zij bouwen daarnaast ook aanbouwen, clubgebouwen, garages en recreatieverblijven. De medewerkers van Blommers Bouwsystemen maken altijd een afspraak met de klant om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor straks aan al uw wensen voldoet. Ook wordt altijd goed rekening gehouden met uw budget.  

Luxe tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat: geheel volgens uw wensen

Zowel ontwerp als realisatie van een tuinhuis, tuinkantoor of gastenverblijf op maat kan worden uitbesteed. Kies in dit geval een professioneel bouwbedrijf. Als wordt gekozen voor hoogwaardige materialen kan zo’n tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat jarenlang mee. Het is natuurlijk belangrijk bij een tuinhuis of tuinkantoor op maat dat deze goed bij de rest van uw tuin past. Daarom is het mogelijk deze in dezelfde stijl als uw tuin te laten ontwerpen en realiseren. Blommers Bouwsystemen kan u hierbij helpen. U geeft aan wat uw wensen zijn en zij kijken wat er mogelijk is. Vraag en aanbod kunnen zo perfect op elkaar worden afgestemd.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat: verschillende soorten bouwsystemen

Diverse bouwsystemen kunnen worden gebruikt bij de bouw van een gastenverblijf, tuinhuis of tuinkantoor op maat. Bij Blommers Bouwsystemen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houtbouw of betonbouw. Hiervan bestaan verschillende varianten. Zo kan houtbouw onder meer enkelwandig worden uitgevoerd, voorzien van gevelbekleding aan de buitenzijde. Houtbouw leent zich ook goed voor ruimtes waar een hoge isolatiewaarde belangrijk is. Houtbouw is licht van gewicht en daardoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld de realisatie van een tuinhuis op maat die komt te staan op een slechte ondergrond. Houtbouw kan aan de buitenzijde afgewerkt worden met een plint van steen of hardsteen. Betonbouw leent zich goed als toepassing voor een berging of garage.

Bezoek de website als je meer wil weten