Goede en snelle service bij het kopen van dozen!

13 sep

Als u van plan bent om dozen te kopen, gaat u uiteraard langs bij een onafhankelijke fabrikant van bijvoorbeeld golfkarton dozen. Een voorbeeld van zo’n onafhankelijke fabrikant is De Jong Verpakking. Zij kunnen u voorzien van hoogwaardige service, dit in combinatie met juiste kwaliteit. Zij kunnen u service van de bovenste plank garanderen, zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij dit specifiek bedrijf. Zo kunt u uw dozen kopen, en binnen al 24 uur geleverd krijgen. Dus kies voor de beste service en ga in zee met een bedrijf die weet van wanten en u op de 1e plaats zet!

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend Wanneer u verpakkingen of dozen aan wilt schaffen bij De Jong Verpakking kunt u deze bestelde goederen zelfs in het weekend laten bezorgen! Zij leveren namelijk ook op zaterdag en zondag. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist Dozen kopen wilt u natuurlijk doen bij een specialist die de nodige kennis en kunde in huis heeft. In dat geval is aan te raden om eens te kijken bij de mogelijkheden die De Jong Verpakking u kan bieden. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Bezoek de website als je meer wil weten