Kies voor all-in-one software oplossingen voor verenigingen met Livits

2 jan

Livits combineert CRM, DMS en SMS en daarom wordt het ook wel geclassificeerd onder de all-in-one software oplossingen voor verenigingen. Deze software is voornamelijk geschikt voor grote en complexe verenigingen. Livits is namelijk een totaalconcept dat helemaal aansluit bij de ambities van moderne ledenorganisaties. Met één systeem beschikt u over een website, leden- en relatiebeheer, documentstromen en online communities. Dat biedt zowel voordelen voor het bestuur als de leden van een vereniging. Leden zullen zich door deze verenigingssoftware meer betrokken voelen bij de vereniging. Op bestuurlijk niveau wordt onder andere de werkbelasting van bureaumedewerkers verminderd.

 

Braaza: verenigingssoftware voor kleinere ledenorganisaties

Naast Livits valt ook het programma Braaza onder de ledenadministratie software of verenigingssoftware. Wederom gaat het om een all-in-one systeem. Deze software is met name ideaal voor kleine en middelgrote verenigingen. Met Braaza wordt het beheren van een ledenadministratie bijzonder eenvoudig. Daarnaast is dit ook een van de software oplossingen voor verenigingen die het mogelijk maakt om in korte tijd een responsive website te ontwikkelen. Deze website kan ingezet worden als ledennet en als communicatieplatform voor huidige en potentiële leden en andere belanghebbenden. Met deze verenigingssoftware kunt u uw leden online exclusieve informatie aanbieden. Ook is het heel gemakkelijk om professionele nieuwsbrieven te sturen naar alle leden van een vereniging of organisatie.

 

Efficiënte en innovatieve verenigingssoftware van de specialist

Een specialist op het gebied van verenigingssoftware schakelt u gemakkelijk in voor betrouwbare software voor verenigingen. Dan weet u zeker dat u geniet van innovatieve en efficiënte verenigingssoftware. Omdat deze software uitsluitend gemaakt wordt voor ledenorganisaties, biedt het alle mogelijkheden die u nodig heeft. Kies bijvoorbeeld voor een ledennet- of relatiebeheersysteem of een professionele website. U heeft ook de optie om een totaalpakket te nemen. Dit systeem combineert diverse software oplossingen voor verenigingen in één pakket. Een all-in-one systeem creëert een meerwaarde voor zowel het bestuur als de leden van een verenigingen. Door betere communicatielijnen kunnen leden meer centraal worden gesteld. Daarnaast wordt de werkdruk voor bureaumedewerkers minder.

Bezoek de website als je meer wil weten