Kunt u uw hand er niet meer voor omdraaien? Bezoek een fysio in Oosterhout of Waalwijk

1 feb

Wanneer u fysieke klachten heeft dan kunt u sinds een aantal jaar rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Een fysio in Waalwijk of Oosterhout zal dan eerst een intakegesprekje met u voeren. U wordt door een van de fysiotherapeuten opgehaald en hiermee begint het traject dat u gaat bewandelen. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProfit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

Een fysiotherapeut is een specialist in de behandeling van het bewegingsapparaat. Het is tevens een beschermd beroep dat niet iedereen zomaar mag uitoefenen. De praktijk van FysioProfit is bijvoorbeeld gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk Fysioprofit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout: waar moet u rekening mee houden?

Ieder jaar komen er weer nieuwe fysiotherapie studenten bij, en deze moeten allemaal praktijkervaring op doen. Veel van hen gaan stage lopen bij een fysio in Oosterhout. Deze stagiairs zijn studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en binnen de praktijk van FysioProfit de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt bijgestaan door een vakkundige begeleider van de praktijk zelf. Zo kan het voorkomen dat u niet door één, maar door twee personen geholpen wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van een “handdoekpolicy”, u bent verplicht deze tijdens iedere behandeling mee te nemen. Daarnaast verwacht FysioProfit dat u als cliënt de regels aanhoudt van persoonlijke hygiëne, hierbij wordt verwacht dat iedere patiënt zichzelf hieraan houdt. Deze hygiëneregels worden over het algemeen bij iedere fysio in de regio Waalwijk of Oosterhout gehanteerd.

Bezoek de website als je meer wil weten