Lading in containers zekeren: modulaire oplossingen

13 okt

Om lading in containers te zekeren maakt Cordstrap gebruik van modulaire oplossingen. Deze zijn gemakkelijk en in korte tijd toe te passen en voldoen aan de CTU-code. Wanneer producten in containers opgeslagen en vervoerd worden, dan is het van groot belang dat de lading niet gaat schuiven tijdens het vervoer. Om schuiven van goederen te voorkomen, dient lading gezekerd te worden. Lading zekeren kan bijvoorbeeld met omsnoeringsband of met stuwzakken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de producten tijdens het transport op hun plaats te houden. Zodoende wordt er ook veel tijd en geld bespaart, iets wat voor alle betrokken partijen, zoals producenten en leveranciers, natuurlijk zeer voordelig is.

Lading zekeren met omsnoeringsband en stuwzakken van eigen makelij

Een omsnoeringsband van Cordstrap is doorgaans gemaakt van polyester composiet. Stuwzakken zijn meestal vervaardigd van papier, geweven polypropyleen of PPL. Cordstrap heeft deze producten speciaal ontwikkeld om het vervoeren van producten een stuk veiliger en kwalitatiever te laten verlopen. De productie van hun stuwzakken en omsnoeringsband is volledig in eigen beheer. Lading zekeren. Als u in een sector werkt die regelmatig met het transport van goederen te maken heeft, dan weet u dat dit een zeer belangrijk onderdeel van het proces is. Wanneer lading namelijk niet goed gezekerd wordt, dan kunnen de producten tijdens het vervoer gaan schuiven en beschadigd raken. En dat wilt u als producent of leverancier natuurlijk liever niet zien gebeuren.

Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

Goederen veilig op de bestemming aan laten komen en gevaarlijke situaties voorkomen. Dat is wat Cordstrap altijd wil bewerkstelligen. De meest uiteenlopende sectoren krijgen te maken met lading zekeren. Denk bijvoorbeeld aan de chemische sector, de bouw, de logistiek, de staal- en metaalsector, de machinebouw en natuurlijk de havensector. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Producten als stuwzakken en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.

Bezoek de website als je meer wil weten