Web index
Image default
Woningen

Lekker warme ruimtes met een elektrische radiator!

Warm uw ruimtes snel op

Elektrische radiators zijn geschikt voor ruimtes waar u slechts korte tijd doorbrengt, zoals bijvoorbeeld een badkamer of een tuinhuisje. Deze verwarmingstoestellen worden gebruikt als aanvulling op de centrale verwarming. Het water in de radiator wordt elektrisch opgewarmd, waardoor de ruimte meteen lekker warm zal aanvoelen. Naast de snelle opwarming biedt een elektrische radiator nog meer voordelen.

 

Voordelen elektrische verwarming

Een elektrische verwarming is namelijk ook zeer makkelijk te plaatsen. U hoeft niet aan buizen en leidingen te denken, u plaatst de radiator simpelweg waar u hem hebben wil.

Elektrische verwarming is ook zuiniger dan centrale verwarming. Elektrische radiators worden meestal gebruikt om een bepaalde ruimte op te warmen. Omdat de radiators zo snel warmte afgeven, hoeft de kamer niet voorverwarmd te worden. U zet de radiator enkel aan wanneer u de ruimte nodig heeft en u zal het effect meteen voelen.

U kan trouwens zonnepanelen gebruiken om de benodigde elektriciteit opwekken. Zo steekt u het milieu ook nog een handje toe!

 

Verschillende modellen

Wilt u een elektrische radiator kopen, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Het bekendste model is de handdoekendroger. Tijdens het douchen plaatst u de handdoek op de radiator, zodat u zich na de douche lekker warm kan afdrogen. Naast de handdoekendroger kan u ook voor een paneelradiator of voor een led radiator kiezen. Elk model heeft zijn eigen specifieke kenmerken en zijn eigen design, zodat u een geschikte elektrische radiator voor elke kamer en elke interieurstijl vindt.

 

Een elektrische radiator kopen doet u bij Installatiewinkel. Ons ervaren team zal u graag bijstaan bij het uitzoeken van de geschikte radiator. Met de gepaste elektrische radiator zal u immers snel van heerlijk warme ruimtes kunnen genieten!

 

Bezoek de website als je meer wil weten