Web index
Image default
Woning en Tuin

PKVW: slotenmaker Den Haag

PKVW ofwel Politie Keurmerk Veilig Wonen is een certificaat dat slotenmaker Den Haag bedrijven kunnen halen. Hiermee kunnen ze aantonen dat ze betrouwbaar zijn en op een veilige manier werken.

Materialen en gereedschappen

Wanneer een slotenmaker Den Haag de Politie Keurmerk Veilig Wonen wil moeten ze niet alleen zelf aan strenge eisen voldoen, maar ook de materialen en gereedschappen dat ze gebruiken. Zo moeten alle sloten die ze gebruiken bijvoorbeeld aan de strenge eisen voldoen. De sloten dat hieraan voldoen zijn al getest en er is hier al een lijst van. Ook de gereedschappen moeten aan de strenge eisen voldoen en ze mogen niet zomaar elke willekeurige gereedschap gebruiken.

Woningbeveiliging

De sloten dat slotenmakers Den Haag monteren moeten natuurlijk de veiligheid groter maken en daarom is het slim om altijd voor een slotenmaker te kiezen dat de Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft. Je kunt door een slotenmaker Den Haag met de Politie Keurmerk Veilig Wonen ook inbraakbeveiliging laten installeren. Ze kunnen in plaats van inbraakbeveiliging ook extra maatregelen nemen om inbraak te voorkomen door bijvoorbeeld anti-inbraak sloten te plaatsen. Ook het plaatsen van anti-inbraak strips op de deuren en ramen is mogelijk.