Schemerschakelaar kan je ook online bestellen

25 okt

Dit stevige en betrouwbare systeem schemerschakelaar is ontworpen zodat die gemakkelijk te aanbrengen is. Zijn robuuste plastic behuizing vormen een uitstekende dekking voor de zeer nauwkeurige sensoren die de circuit tot stand brengen.
Verder biedt deze universele schemerschakelaar de mogelijk om de lux-waarde eigenhandig in te stellen en bepalen naar jou vereiste en verwachtingen. Een Overzichtelijk LED-indicatie plus een brede temperatuurbestendigheid zorgen daar overigens voor dat deze solide schakelaar een absolute meerwaarde is voor elk gezin ofwel bedrijf.

Een schemerschakelaar afnemen met de scherpste prijs kan zeer simpel via onze webwinkel. Stel je voor. Eenmalig deze schakelknop aangebracht en ingesteld vanaf de door jou bepaalde helderheid moet je nimmer meer je knoppen manueel gebruiken. Ofwel beter nog, allen maakt het wel wekelijks ofschoon dan niet geregeld mee. Je arriveren thuis in de late uren en zelfs de weg verlichting is uit.. Hopeloos zoek je naar je telefoon om toch maar een beetje licht te hebben op weg naar je woning. Schaf nu deze handige schemerschakelaar aan en laat dit tot de verleden tijd behoren. Het licht gaat netjes op de juiste lichtsterkte branden en je ziet voortaan waar je loopt.

Het enorme voordeel van deze schemerschakelaar die in of af schakelt op een door jou ingestelde helderheid of lux-waarde is dat deze helemaal autonoom is van de zomertijd of wintertijd. Je hoeft je zodoende ook geen zorgen te scheppen over tijdsinstellingen om de verlichting te laten zengen. De gevoelige sensor van topkwaliteit doet dit automatisch voor jou. Wanneer het onverlicht of donker wordt gaat het licht aan en omgekeerd. Een zeer aardig instrument waar iedereen gebruik kan van maken.

Bezoek de website als je meer wil weten