Verblijf met de hele familie op een grote kampeerboerderij in Gelderland

5 jan

In Gelderland kunt u met de hele familie verblijven op een grote kampeerboerderij in de omgeving van Putten. Het is een kampeerboerderij die plaats biedt aan 100 personen. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij in Gelderland, in de omgeving van Putten, een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met je grote familie van ongeveer 100 personen, dat kan in Gelderland!

Kampeerboerderij met diverse accommodaties biedt ruimte aan ruim 100 personen in Gelderland

Door verschillende grote en kleine slaapzalen is de kampeerboerderij nabij Putten zeer geschikt voor grote groepen. U zult er een heerlijke tijd beleven. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in Gelderland, nabij Putten, in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Onvergetelijk schoolkamp bij kampeerboerderij in Putten, in de provincie Gelderland

Een schoolkamp staat of valt met de recreatiemogelijkheden in de buurt van de verblijfsaccommodatie. Daarom kiest u voor een mooie kampeerboerderij in Gelderland. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij in Gelderland, in de omgeving van Putten, dus nooit te vervelen. Bent u met een grote groep? Dan bieden de grote ruimtes van de kampeerboerderij genoeg ruimte voor ruim 100 personen.

Bezoek de website als je meer wil weten