Verwijdering van ontbrandbare stoffen met behulp van industriële stofzuigers

24 feb

Stoffen die makkelijk ontbranden moeten met extra zorg worden behandeld. Het gaat hierbij om stoffen zoals textiel, plastic, steenkool en lichte metalen. In deze industrieën is schoonmaken heel belangrijk, want wanneer dit niet gebeurd, kunnen er gevaarlijk situaties ontstaan. En die wilt u natuurlijk liever voorkomen. Daarom is het verstandig om als bedrijf dat met ontvlambare stoffen te maken heeft industriële stofzuigers in huis te halen. Hiermee kunt u namelijk ontbrandbare stoffen opzuigen, zonder dat het gevaar bestaat dat de industriële stofzuiger ontploft. Industriële stofzuigers zijn namelijk beveiligd tegen explosies: ze voorkomen de ontsteking van ontbrandbare stoffen.

Industriële stofzuigers geschikt voor gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen kunnen in de categorie laag, medium of hoor risico vallen. Er moet extra zorg met deze stoffen om worden gegaan. In sectoren waar veel gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen is hygiëne nog belangrijker dan in andere sectoren. Wanneer de regels betreffende hygiëne niet gehandhaafd worden, dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van medewerkers. Voor het schoonmaken van werkplekken in deze industrieën is het verstandig om industriële stofzuigers te gebruiken. Deze beschikken namelijk over een speciaal stofcontainmentsysteem die totale veiligheid garanderen. Deze industriële stofzuigers kunnen met een gerust hart voor het opruimen van gevaarlijke stoffen gebruikt worden.

Gebruik industriële stofzuigers voor het schoonmaken van kantoorruimtes

Accessoires van industriële stofzuigers en de stofzuiger zelf zijn nodig om een werkplek goed schoon te maken. Dat zorgt dat u comfortabeler kunt werken. En daarbij is hygiëne een belangrijk onderdeel. Is een werkplek niet schoon, dan voelen medewerkers is automatisch onaangenamer. Wilt u een kantoorruimte optimaal schoon krijgen, dan is het aan te raden om industriële stofzuigers in huis te halen. Het investeren in industriële stofzuigers is het waard! Het voordeel van stofzuigen is bovendien dat medewerkers niet over een natte vloer kunnen uitglijden, in tegenstelling tot dweilen bijvoorbeeld. En dat is natuurlijk ook voordelig voor wat betreft de veiligheid.

Bezoek de website als je meer wil weten