Volgt u al VIP chauffeur de speciale BHV cursus in de omgeving Den Haag?

14 nov

Bent u VIP chauffeur en wilt u een BHV cursus in Den Haag volgen? Dan is dat een zeer goed idee. Vaak heeft u als chauffeur niet zoveel kennis over hoe u moet handelen in een acute situaties. Om ervoor te zorgen dat u wel weet wat u moet doen, is het aan te raden om een BHV cursus in omgeving Den Haag speciaal voor chauffeurs te volgen. Deze cursus is geheel gericht op praktijksituaties. Bij BHV Zuid-Holland wordt deze cursus verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten.

Herhaling van de BHV cursus in Den Haag

Heeft u een BHV-diploma en wilt u ervoor zorgen dat u deze behoudt? Volg dan een keer per jaar de praktijkgerichte BHV trainingen in de omgeving van Den Haag. Eén dagdeel wordt het onderdeel Brand & Ontruiming behandeld en het andere dagdeel dient u Eerste Hulp te volgen. BHV Zuid-Holland is continu bezig met kwaliteitsverbetering en de specialist voor een BHV cursus in Den Haag. U bent verzekerd van professionele instructeurs en locaties met alle nodige oefenruimtes. Tijdens het onderdeel Eerste Hulp worden handelingen behandeld zoals reanimatie met AED, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een flauwte, bewusteloosheid, welk verband het beste gebruikt kan worden bij welke situatie, hartinfarct, epileptische aanvallen en suikerziekte. Tijdens de herhaling Brand & Ontruiming wordt een echte binnenbrand geblust met water, schuim of CO2. In de oefenruimtes zoals een keuken, kantoor, lift, kruipruimte en gangen worden alle oefeningen uitgevoerd om de situaties zo realistisch mogelijk te maken.

Een BHV cursus in omgeving Den Haag als bedrijfsuitje

Een BHV cursus in de omgeving van Den Haag is niet alleen erg nuttig, maar kan ook dienen als bedrijfsuitje. BHV Zuid-Holland beschikt over professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een BHV cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood. 

Bezoek de website als je meer wil weten