Web index
Image default
Internet

Xbox One Specificaties

Op 21 mei 2013 kondigde Microsoft haar nieuwe console aan, de Xbox One. De Xbox One moet de concurrentie aangaan met de Nintendo Wii U en de Playstation 4 die later dit jaar aangekondigd wordt. De website Xbox-One-Deals.nl biedt alle informatie over de nieuwe console. Via de website kun je direct de beste aanbieding vinden en de Xbox One Kopen. Dit geldt zowel voor de console, maar ook voor de nieuwste Xbox One Games. De Xbox One is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Xbox 360. Tijdens de onthulling maakte Mark Whitten de specificaties van de Xbox One bekend. De belangrijkste Xbox One specificaties zijn de CPU met 8 cores, 8 GB RAM geheugen, ingebouwde Kinect, een harde schrijf van 500 GB en USB 3.

De complete lijst met specificaties wordt hieronder opgesomd:

Processor: 8 Core CPU
Grafische processor: D3D 11.1 chip
Geheugen (RAM): 8 GB DDR3
Harde schijf: 500 GB HDD
Optical Drive: Blu-ray/DVD combo drive
A/V: HDMI input en output, 1080p and 4K ondersteuning, Optical output
Controller: Xbox One controller met een vernieuwd design van het directional pad
Motion Control (Bediening door beweging): Nieuwe Kinect camera met 250,000 pixel infrarood diepte sensor en 1080p camera.

Prijs: €499,00
Leverdatum: Voorjaar 2014

 

De opvallendste specificatie van de Xbox One is misschien wel de ingebouwde Kinect camera. Deze Kinect sensor volgt bijvoorbeeld heel erg goed de stem van de gebruiker. Dit betekent dat je de Xbox One heel eenvoudig op afstand kan besturen met je stem zonder het gebruik van een controller. De Kinect camera beschikt over een resolutie van 720p. De scherpe camera in combinatie met de HDMI input en HDMI output zorgt voor een haarscherp beeld. Volgens Microsoft herkent de Kinect camera bijna alles wat je doet. Zo kan Kinect zelfs jouw hartslag en ademhaling in de gaten houden. Dit kan zeer handige en leuke toepassingen krijgen bij het spelen van sport games.

Naast de supersnelle processor en videokaart belooft Windows dat de Xbox One ongeveer vier keer zo weinig geluid produceert dan zijn voorganger. We hopen dat er de komende weken meer specificaties en mogelijkheden van de Xbox One worden gepubliceerd. Deze worden dan zo snel mogelijk op Xbox-One-Deals gepubliceerd!

De Xbox One kan supersnel wisselen van applicatie en diensten. Zo kan de gebruiker zeer eenvoudig switchen tussen bijvoorbeeld een game en de Internet Explorer. Dit is mogelijk omdat de One op drie verschillende besturingssystemen draait. Een OS dat gebaseerd is op Windows 8, het standaard Xbox OS en een speciaal OS dat beide besturingssystemen met elkaar verbindt. Doordat de One op een Windows 8 versie draait is er ook een sterke integratie met Windows 8 voor de PC en Windows phone mogelijk. Wil je nu direct een Xbox One Kopen, ga dan naar de Xbox One Aanbieding pagina! De bovenstaande specificaties zul je ook wel nodig hebben voor het spelen van de vetste Xbox One Games. Denk bijvoorbeeld aan Fifa 14, GTA 5, Battlefield 4, Destiny Xbox One en Forza Motorsport 5 Xbox One

 

Bezoek de website als je meer wil weten