Web index
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur Doesburg van De Kommensaal

De gasterij ‘de Kommensaal’ is gelokaliseerd in de buurt van Doesburg. Bij de Kommensaal wordt er goed genoten en weten we wel wat een leuk feestje is. De Kommensaal is dan ook geprepareerd voor allerlei soorten feestjes. Dit kan variëren van een groot feest inclusief volledig verzorgd diner- tot een barbecue met een gering aantal mensen. Kijk hier voor Zaalverhuur Doesburg de Kommensaal.

De Deel- en van Gogh zaal

Er zijn twee zalen bij de Kommensaal die momenteel gehuurd kunnen worden. De Deel zaal en de Van Gogh zaal. Het is zowel mogelijk om deze zalen apart van elkaar te huren- als de zalen samen te huren. Op deze manier kunt u uw feest zo inrichten dat het perfect is voor uw wensen! Ons maatwerk en gastvrijheid staat erg hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat de verleende service voor iedere klant hetzelfde is. Dit geldt ook voor maatwerk. Maatwerk is voor ons belangrijk, omdat wij begrijpen dat de wensen van een feest differentiëren. Wilt u een dansvloer creëren op uw feest? Wilt u een band laten spelen, of gewoon muziek afspelen? Wij zorgen ervoor dat het geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen aan ons te laten weten!

Alles kan in overleg!

Onze grote zaal heeft recentelijk een mooie nieuwe bar gekregen. Deze kan in overleg met ons voor u bemand worden. Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid om de hele avond uw drankjes uitgeserveerd te krijgen. Al met al; de Kommensaal is bereid om al uw zorgen uit handen te nemen. Bijna alles kan bij ons, zolang het in overleg gaat. De Kommensaal staat er dan ook om bekend een zeer goede service te verlenen. Het pand is rolstoelvriendelijk en is vanaf de A12 makkelijk bereikbaar. Het is zo’n 5 minuten rijafstand naar ons pand. Voor meer interesse kunt u kijken op onze website of De kommensaal.

 

Bezoek de website als je meer wil weten

Gerelateerde artikelen

Instant Pot Ancho Rundvlees Stoofpot met Kaasgrutten

Online zeer voordelig een bierfust of -vat kopen

Een goede slagerij in het mooie hengelo