Web index
Image default
Management

Best business under 10 lakh in village

 

De beste business ideeën onder 1 miljoen in het dorp

 

1. Boekhandel

Boekwinkels zijn misschien een beetje veranderd, en vertonen weinig gelijkenis met wat de meesten van ons kenden toen ze opgroeiden, maar dat is niet noodzakelijk een slechte zaak. De eigenaars van boekhandels moeten op zijn minst nadenken over nieuwe en innovatieve manieren om succesvol te zijn, wat grote zakelijke kansen biedt. Is dat niet waar het in kleine gemeenschappen om draait, kansen creëren en creatieve manieren vinden om mensen van dienst te zijn?

 

Als u besluit een boekhandel te openen in een kleine stad, moet u er natuurlijk voor zorgen dat de nadruk op boeken ligt. Dat betekent echter niet dat je geen andere producten in je assortiment kunt opnemen. Ik ga nu nog maar zelden naar een boekwinkel om boeken te kopen. Boekwinkels zijn nu een belangrijke bestemming voor cadeaus, handwerk, e-readers, koffie en evenementen. Het hebben van een verscheidenheid aan opties en het hosten van evenementen zal uw inkomstenstroom diversifiëren en meer klanten naar uw winkel trekken die misschien niet het papieren boektype zijn.

 

2. Elektronische winkel

Als u iets buitengewoons wilt doen, is dit het moment. Wat dacht je van een elektronicawinkel die zich specialiseert in drones en drone-accessoires, of een elektronicawinkel die zich specialiseert in muzieksystemen? Door een niche te kiezen, zullen klanten je als expert gaan zien en bereid zijn daar ook verder voor te gaan. Veel klanten zullen deze aandacht en specifieke kennis waarderen. Denk dus buiten de gebaande paden en wees niet bang om een disruptor te zijn als het gaat om jouw business idee.

 

3. Bed en Breakfast

Als je ooit in een klein stadje hebt gewoond en gestapt, zou je waarschijnlijk vaak willen dat je daar een B&B had. Terwijl kleine steden met toerisme meestal ten minste een paar hotels hebben, hebben veel gemeenschappen dat niet. Het openen van een klein hotel of bed and breakfast kan helpen om aan deze behoefte in uw omgeving te voldoen. Als je bezorgd bent over het vullen van de ruimte, begin dan klein. Om reserveringen bij te houden, zoek je een betrouwbaar B&B of hotel POS systeem dat naadloos samenwerkt met je hotel management systeem (PMS) en zaken als reserveringen, hotel integraties, en kamerprijzen beheert.

 

B&B-eigenaren wonen vaak in kamers die ze ter beschikking stellen en die zijn omgebouwd tot B&B’s. Dit is een goed idee voor degenen van wie de kinderen weg zijn en de kamer leeg is. Als u ouder bent en op zoek bent naar ideeën om uw eigen bedrijf te beginnen in een dorp of kleine stad, is dit een goed concept om te overwegen.

 

4. Bowlingbaan

Hoewel het niet het goedkoopste bedrijfsidee op deze lijst is, kan het zeer lucratief zijn en veel klanten aantrekken in een kleine stad. Naast de voor de hand liggende inkomsten uit bowling, kunnen eten en drinken (vooral alcoholische dranken) u ook helpen meer omzet te genereren. Bowlingbanen in kleine steden kunnen ook worden verhuurd voor extra inkomsten.

 

5. Microbrouwerijen

Je eigen microbrouwerij beginnen is niet voor de zwakkeren onder ons. Het is voor degenen die dromen over bier, leven voor bier, en bier drinken als een Bourgondiër. Als dit klinkt als uw ding, ga ervoor! Dit lijkt een verzadigde industrie te zijn, maar de vraag is groter dan het aanbod. Plus, de grote vraag betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over marketing. Klanten kunnen in de rij staan om binnen te komen. Dus, als je hebt geaarzeld om je passie te volgen, is nu het moment om een kleine stad-vriendelijke business area te verkennen.

 

6. Massagesalons

Gewoon omdat je niet de drukte van een grote stad hebt, betekent niet dat dorpelingen geen pijn en stress ervaren. Als je een gezelligheidsmens bent die graag met je werkt en nieuwe mensen ontmoet, kan dit een geweldige carrière en een lucratieve zaak zijn in een kleine stad. Massagetherapie vereist een opleiding, dus tenzij je een gediplomeerd massagetherapeut bent, kun je er beter niet zelf aan beginnen. Er zijn echter wel een aantal opleidingen en cursussen die je kunt volgen om een gecertificeerd massagetherapeut te worden. Na het voltooien van je opleiding kun je als massagetherapeut je eigen uren bepalen, werken waar je maar wilt en een vaste klantenkring opbouwen.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-waarde-belgie/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/