Web index
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool in Utrecht heeft hoge slaging kans om je rijbewijs te behalen

Rijschool in Utrecht, is een  dynamisch bedrijf met een enorme drive waar je terecht kunt voor het behalen van je rijbewijs. Rijschool in Utrecht  is een professioneel  bedrijf waardoor we uitblinken in het geven van veel persoonlijke aandacht aan onze cursisten.

Er heerst altijd een ontspannen en rustige sfeer en je hebt steeds dezelfde vaste instructeur.

autorijschool Utrecht laat je niet onnodig veel rijlessen volgen. Je kunt deelnemen aan het examen zodra je er klaar voor bent. Onze duidelijke en gestructureerde rijlessen en rustige aanpak beperken het benodigde aantal lessen tot een minimum, daardoor kunnen wij het behalen van het rijbewijs voor iedereen betaalbaar houden zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Het aantal rijlessen is afhankelijk van je natuurlijke talent. Het streven is om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Deel-betalingen zijn mogelijk zonder extra kosten.

• Auto rijles pakketten in 2 of 3 delen te betalen. afhankelijk van het les pakket

Rijschool Troy Utrecht werkt met  individueel aan de cursist aangepaste lesmethoden.

Met behulp van een actief lesplan en route voorbereiding, brengen wij onze cursisten naar het niveau van een zelfstandige en besluitvaardige bestuurder.

Dit verhoogt de slagingskans enorm ! Onze doelstelling is dat onze cursisten de 1e keer slagen en vele honderden euro’s besparen ! We bieden zowel losse lessen als les pakketten. Elke les duurt bij ons 90 min. zodat de tijd effectief gebruikt kan worden om naar een bepaald oefengebied te rijden waardoor je meer kans krijgt om in alle rust te oefenen. Bij onze autorijles pakketten zit standaard: een eigen verklaring – en het praktijkexamen –bij sommige pakketten zit er zelfs een gratis her examen. Rijschool Utrecht  regelt alles voor je, je hoeft je alleen maar te focussen op het leren van de theorie en uiteraard de praktijk. maak snel een afspraak voor jou gratis proef les en haal snel en voordelig je rijbewijs www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317

Bezoek de website als je meer wil weten