Web index
Image default
Dienstverlening

Voorbeeld betalingsherinnering

Een voorbeeld betalingsherinnering gebruiken

De voorbeeld betalingsherinnering die u bij ons vind is uiterst vriendelijk van toon. Daarmee schrikt u uw klanten niet meteen af. De meeste debiteuren voldoenhun rekeningen op tijd. Maar het zijn ook uw klanten van de toekomst. U wilt ze dus liever niet kwijt. Maar aan de andere klant een klant die niet betaald is ook helemaal niets waard.  bonnen die niet betaald worden moeten snel opvolging krijgen. Een eerste aanmaning moet 1 week nadat de rekeningen vervallen zijn op de mat vallen. Bel uw debiteur op en vraag wat er aan de hand is. U zult versteld staan van het resultaat.

De eisen waar je aan moet voldoen

De laatste sommatie voor consumenten is een verhaal apart. Aan een tweetal verplichtingen moet voldaan worden. Zo moet de betalingstermijn minimaal 14 dagen bedragen. De kosten die daarna in rekening worden gebracht, moeten vermeld worden. Als u onze voorbeeld betalingsherinnering gebruikt zit u altijd goed. De voorbeeldbrief kan ook gebruikt worden door verenigingen mbt contributies. Wettelijk is het verplicht om een ingebrekestelling naar een consument te sturen. Maar naar zakelijke schuldenaren bestaat die verplichting niet. Bij het overschrijven van de uiterste betaaldatum is men direct kosten verschuldigd.

Een incassobureau inhuren

De voorbeeld betalingsherinnering (http://www.billincasso.nl/nl/voorbeeld-betalingsherinnering.html) kun je zelf helemaal aanpassen. Voor bijvoorbeeld een ZZP-er is het uitblijven van een betaling soms desastreus. Als er teveel geld niet betaald wordt, wordt het een probleem. Wettelijk is er geregeld dat je rente in rekening mag brengen. Wettelijk gezien mag dat als de vervaldatum is vervallen. Wordt er na de laatste herinnering nog niet betaald. Doe dan direct een beroep op incassobureau Bill. Heeft nog geen betalingsherinnering verstuurd? Ook dan kunt u het incassobureau inschakelen. Met onze pre incasso service kunnen we uw degene die moet betalen alsnog manen.

Bezoek de website als je meer wil weten