Web index
Image default
Bedrijven

Waarom is de waterpijp populair?

Veel mensen houden van uitgaan of op café gezellig iets drinken met hun vrienden. Daarbij worden shisha lounges populairder. Vooral jongeren gaan graag al eens samen een waterpijp roken. Wat ook veel wordt gedaan, is een waterpijp kopen voor thuis, dat kan makkelijk online of bij speciale zaken voor rookwaren en tabak. In dit artikel kan je wat meer informatie vinden over waterpijpen en waarom het nu eigenlijk zo populair is.

Wat is een waterpijp?

Met een waterpijp of shisha kan je herbal tabak of fruittabak roken. Een waterpijp bestaat uit een vaas, een stang, een kolenschaaltje en een tabakskop. Er zijn veel verschillende soorten, maten en merken van waterpijpen te koop. Als je er zelf een wil kopen, kan je online erg veel informatie vinden om te zien welke bij jouw wensen past. Ook zijn er veel soorten waterpijp tabak, dat is speciale tabak zoals fruittabak of herbal tabak. Deze tabak is gemengd met gedroogd fruit, stroop of honing waardoor er een heleboel lekkere smaken beschikbaar zijn zoals appel, munt, bosbessen of cola.

Waarom is het populair?

Het leuke aan het roken van een waterpijp is dat het een sociale activiteit is. Je rookt het gezellig samen met je vriendengroep, thuis, in het park of op café. Het is ook fijn om te roken omdat je veel verschillende smaken van tabak hebt. Je kan veel variëren en uitproberen en kan altijd iets nieuws leren kennen. Daarnaast is het ook meer aanvaard om te doen. Een sigaret wordt als erg ongezond bestempeld, maar bij een waterpijp ligt dat anders.

Zelf uitproberen?

Als je zelf eens wilt ervaren hoe het is om een waterpijp te roken, kan je dat het makkelijkst doen bij een shisha lounge. Je hoeft enkel te kiezen welke smaak je wil en zij maken de waterpijp rookklaar voor jou. Dan hoef je enkel nog maar te roken!

Bezoek de website als je meer wil weten