Web index
Image default
Auto’s en Motoren

Auto leasen zonder BKR met alle opties

Een zakelijk auto leasen kost je geld, het is namelijk een soort huurconstructie. Dat is niet gemakkelijk als je bij het Bureau kredietregistratie negatief geregistreerd staat. Leasemaatschappijen zijn echter iets soepeler dan bijvoorbeeld banken en hypotheekinstellingen. Dat betekent dat je dus zelfs met een negatieve registratie een goede kans maak dat je gewoon een nieuwe auto kunt leasen. Zonder dat daarbij andere voorwaarden van kracht zijn dan wanneer je geen registratie hebt. Dat geldt zowel voor de contractvoorwaarden, als voor de extra opties die je op je auto wilt kiezen.

Alle extra’s

Als je een nieuwe auto neemt, dan wil je jezelf er wil in op je gemak voelen. Dat doe je bijvoorbeeld door de auto aan te passen aan jouw wensen. Nieuwe auto’s komen namelijk altijd met allerlei extra opties die je kunt kiezen. Als je kiest voor auto leasen zonder BKR dan heb je nog steeds gewoon de mogelijkheid om alle opties die je wenst te kiezen. Zo kun je de auto helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Dit is wel zo fijn als je weet dat je er de komende jaren in moet rijden. Zeker wanneer je iemand bent die veel kilometers rijdt.

Andere voordelen

De extra’s van een nieuwe auto zijn een belangrijke reden om voor leasen te kiezen. Natuurlijk kun je ook gewoon van de andere voordelen van leasen genieten. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te rijden in een nieuwe auto voor een betaalbaar maandelijks bedrag, na iedere contractduur een nieuwe auto kunnen kiezen en de fiscale voordelen. Verder worden veel zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld het onderhoud door de leasemaatschappij geregeld. Of pechhulp als je auto om wat voor reden dan ook stil komt te staan. Leasen zonder BKR biedt dus voordelen die je bij geen enkele andere vorm van autobezit kunt vinden.

Bezoek de website als je meer wil weten