Web index
Image default
Auto’s en Motoren

viaBovag Volkswagen Up

{{external image}}

De Volkswagen Up is een auto die behoort tot de supermini klasse. De stadsauto is een onderdeel van de Volkswagen New Small Family Platform. De Up was voor het eerst op de Nederlandse wegen te zien in 2011.

 

De Volkswagen Up is de opvolger van de Volkswagen Fox

In 2011 was de Volkswagen Up er alleen in een 1,0 3-cilinder benzinemotor, twee jaar later echter kwam de elektrische variant, de e-Up, op de markt. Er is met de eco-Up ook een auto op aardgas beschikbaar.  De VW Up is er in een 3- en 5-deurs uitvoering hatchback. De Up heeft vier zitplaatsen en is de opvolger va de Volkswagen Fox. De Up is overigens sterk verwant  aan de Skoda Citigo en de Seat Mii. De Up heeft ondanks concurrentie van onder meer de Citroën C1, Peugeot 107 en 108, de Opel Adam, Renault Twingo en de Fiat Panda, om er slechts een aantal  te noemen. Een tweedehands Volkswagen Up kopen? Kies dan bij voorkeur voor een viaBovag Volkswagen Up. Waarom? Omdat je dan een goed onderhouden en dus betrouwbare Up koopt. En dat wil iedereen.

Wie inspiratie op wil doen is autoblog Autodromen echt perfect

De superminiklasse. Het zou zomaar een onderwerp kunnen zijn op auto blog Autodromen. Dit blog is zeer de moeite waard en belicht alles rondom de auto net even anders Er is ruim voldoende ruimte voor achtergrondverhalen bijvoorbeeld over zaken als  elektrische rijden en rijden op aardgas, Autodromen is vooral interessant als je inspiratie zoekt voor de jacht op een nieuwe auto. Ook de nieuwste auto must haves vind je steeds op Autodromen, een zeer leesbaar autoblog dus en een blog dat je op het juiste spoor zet als je zoekt naar een andere auto. En dan maakt het niet of dat een nieuwe of gebruikte is.