Web index
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau Incasso Advocaten

 

Laatst had ik een conflict met een klant omdat die zijn rekeningen niet wilde betalen, dus ging ik hem vertellen dat ik incassobureau incasso advocaten in zou gaan schakelen. Deze beste man loopt al 5 maanden achter met betalingen en ik begin het nu toch al wel een beetje zat te worden. Elke dag als ik achter mijn bureau zit moet ik er aan denken en ik word er gewoon een beetje gek van. Ik slaap ook moeilijk en ik ben bang dat het gewoon een keer fout gaat, omdat ik het geld zo hard kan gebruiken. Maar gelukkig heb ik alles kunnen oplossen, met heel veel geluk. In dit blogje lees je hoe ik alles heb aangepakt.

 

Incassobureau inschakelen

 

Zoals ik al eerder heb verteld heb ik de klant verteld dat ik een incassobureau inschakelen zou. De klant was ook altijd bereikbaar dus ik snapte ook niet zo goed waarom hij de rekeningen niet wilde betalen. Zo kreeg ik heel weinig geld binnen want het ging over relatief hoge bedragen. Ik heb dus contact gezocht met incassobureau incasso advocaten. Zij wilden mij wel helpen en zij hebben de debiteur ook laten weten dat ze zijn ingeschakeld. Misschien dat de debiteur nou eens zal gaan inzien hoe belangrijk het is om rekeningen gewoon te betalen. De klant reageerde wel op het verzoek van het bureau maar leek niet te schrikken.

 

Resultaat

 

Het resultaat eindigde toch positiever dan ik had gedacht. De klant had binnen 2 weken alle openstaande rekeningen bij mij betaald, met dan aan Incassobureau Incasso Advocaten voor hun vriendelijke service, ook tegenover de klant. Wat er ook gebeurde ze bleven netjes handelen. Ik ben erg tevreden met het bureau en ik weet zeker dat ik ze bij elke debiteur zal inschakelen. Ook door de handigheid dat het mij niets kost en de extra kosten naar de debiteur gaan. Voor jou zelf heel ideaal dus.


 

Bezoek de website als je meer wil weten