Web index
Image default
Aanbiedingen

Met deze linten verpak je het leukst een cadeautje

Als je een cadeautje leuk wilt verpakken, kun je dat op allerlei verschillende manieren doen. Als het product een bijzondere vorm heeft, kun je het beste kiezen voor een cadeautasje. Wil je een fles wijn cadeau doen? Zoek dan een feestelijke wijn tas uit, om de fles in te verpakken. Deze verpakkingen kun je extra feestelijk maken met een mooi lint. Er zijn allerlei verschillende linten om jouw cadeautje helemaal af te maken. Ben je benieuwd naar de linten? Lees dan verder!

 

Satijnen lint

Een satijnen lint is de populairste lint soort. Dit geeft het cadeau namelijk gelijk een luxe uitstraling. Een lint van satijn heeft een mooie glans en is verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren. Zo kun je de kleur van het lint aanpassen aan de kleur van het cadeaupapier. Ook kun je twee kleuren tegelijk gebruiken om het extra feestelijk te maken.  

 

Met print 

Satijnen lint is verkrijgbaar in verschillende prints. Denk hierbij aan streepjes, bolletjes en hartjes. Hierbij is de print op het lint bedrukt met zilver of goud folie. Dit is een goede optie als je het cadeautje hebt verpakt in effen cadeaupapier. Een lint met print vrolijkt het cadeautje dan gelijk op. 

 

Keperlint

Naast satijnen lint, is er ook keperlint. Dit lint is gemaakt van een strak gewoven stof, waardoor de structuur geribbeld is. Hierdoor is het lint erg stevig en stug. Dit is handig als je een mooie, stevige strik wil maken. 

 

Laat je inspireren!

Vind je het leuk om cadeautjes mooi in te pakken? Gebruik dan de volgende keer een van deze soorten lint! Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op de website van Rotim verpakkingen. Zij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten linten. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op!

https://www.rotimshop.nl/