Web index
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een arbeidskundig onderzoek

Ik zit momenteel in een erg vervelende situatie. Een werknemer van mij is al langdurig ziek en ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee aan moet. De man in kwestie heeft altijd erg goed en hard voor mij gewerkt dus ik wil mijn werknemer niet zomaar ontslaan als hij er niks aan kan doen. Ik wil eerst goed weten wat er speelt en wat er precies aan de hand is zodat ik geen beslissing neem waar ik later spijt van ga krijgen. Ik heb besloten dat ik een arbeidskundig onderzoek in ga stellen om zo de waarheid te achterhalen en dat ik vervolgens een goede beslissing kan nemen en geen verkeerde. De mensen die dit uit gaan voeren gaan dus alles regelen en ik heb er verder bijna geen omkijken aan. Ik heb wel de werknemer ingelicht zodat hij ook weer wat er allemaal staat te gebeuren. Ik hoop dat dit echt gaat werken en dat ik zo de oplossing heb gevonden voor dit probleem.

Adxpert

Ik was even aan het zoeken wat nou echt een goede match was met mijn bedrijf. Dit vind ik wel belangrijk zodat ze weten wat er allemaal speelt in mijn sector zodat ze hier ook rekening mee kunnen houden. Ik zocht dus wat en kwam uiteindelijk uit bij Adxpert. Dit bedrijf leek mij wel een goede match en ik hoopte dat dit dus het bedrijf zou zijn waar ik mijn problemen mee kon oplossen. Ik had eerst een gesprek met de man die alles voor mij zou gaan regelen.

Het resultaat

Het arbeidsdeskundig onderzoek was afgerond en ik kreeg er een keurig rapport aan over gehouden. Ik was best wel opgelucht dat mijn werknemer nu wel zijn verhaal had gedaan en dat het eigenlijk wel allemaal goed zou komen. Over 2 maanden kan ik hem weer rustig gaan laten beginnen en dan komt het allemaal goed. Erg bedankt Adxpert voorde professionele hulp!

Bezoek de website als je meer wil weten