Web index
Image default
Woning en Tuin

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis? Via Verkoopmakelaars Groningen! Als u googelt op deze vraag kunt u veel tips vinden, de belangrijkste tip is echter het inschakelen van een makelaar. Een verkoopmakelaar is uw partner die alleen uw belang voorop stelt en voor ú alleen werkt. Een makelaar heeft dagelijks te maken met verkoop van woningen en kent de lokale markt erg goed. Ook is een makelaar een ervaren onderhandelaar, waardoor u de hoogst mogelijke verkoopsom ontvangt. Door hun objectieve kijk weten onze makelaars precies hoe uw woning nog beter verkoopklaar gemaakt kan worden. Dit kan inhouden dat de kozijnen een likje verf nodig hebben of dat het gras gemaaid moet worden. Uiteraard beslist u zelf of u deze tips wilt opvolgen. Bij Verkoopmakelaars Groningen kunt u ook terecht voor een gratis waardebepaling van uw huis. Dit wordt gedaan aan de hand van marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische vraagprijs. Het NVM stelt dat een scherpe prijs, maximaal 5% boven de marktwaarde, de kans op verkoop verhoogt.

Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in de online marketing van uw woning. Zo wordt uw woning direct op onze website en op Funda geplaatst. Daarnaast zorgt onze partner Houseboost voor nog meer online exposure van uw woning. Dit doen zij door middel van een professionele verkooptekst met sterke punten van uw huis, een Google advertentiecampagne en plaatsing op diverse sites voor woningzoekenden. Verkoopmakelaars Groningen werkt op No Cure, No Pay basis. Als uw huis via ons wordt verkocht dan hebben wij een vast tarief van 1,25% van de verkoopsom.

 

Wilt u uw huis verkopen via Verkoopmakelaars Groningen? Neem vandaag nog contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl of bel 050 – 76 00 797. 

Bezoek de website als je meer wil weten