Web index
Image default
Financieel

Ook in Dordrecht bestel u uw partycatering heel eenvoudig

De lekkerste hapjes en diners van Dordrecht bestel je bij Happie. Door ons snelle bestelplatform is een bestelling in een handomdraai geplaatst. Met onze collega?s in heel het land kunnen wij uw bestelling leveren in elke gemeente. Hapjes, buffetten, BBQ?s, lunchpakketten, high tea’s, dranken bezorgen wij op kantoor of aan huis in Dordrecht. Uw gehele bestelling leveren onze cateraars in ecologische verpakkingen. Zo is uw bestelling niet belastend voor onze natuur. Happie Delivery in Dordrecht en al zijn partners zijn HACCP gekwalificeerd. Zo bent u verzekerd van een perfecte bezorging en catering. Happie Catering in Dordrecht is in te zetten voor verschillende soorten bijeenkomsten. Bruiloften, condoleances, jubilea, bachelorpartys, of zelfs familie-uitjes. 

Alle type producten beschikbaar

Als u unieke hapjes wilt laten leveren zit u helemaal goed in onze winkel. Van de bekende toastjes, tot de meest culinaire hapjes, zoals mini quiches. De keuze van Happie Delivery in Dordrecht is enorm. op die manier zorgt u dat de aanwezigen altijd iets eten dat perfect smaakt. Zo werkt het  met onze buffet maaltijden; super veel opties! Lukt het u niet het ideale arrangement te vinden? Dan maken wij uw bestelling gewoonweg geheel naar uw wens! Ook barbecue catering boeken in Dordrecht gaat heel simpel. U mag er zelfs voor kiezen om een echte BBQ topper u te laten helpen op locatie. Die zal de BBQ opzetten, de gerechtjes tot in de puntjes te grillen en serveren, achteraf de locatie opruimen, en zelfs alles afwassen.

Deze orginele catering is nog nergens te zien

Zelfs met corona kan Happie Delivery een authentieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Ultiem genieten van het park en van collega’s en vrienden. Happie Delivery is de gehele week te contacteren via telefoon, mail of chat. Als u een offerte op maat vraagt, ontvangt u deze dezelfde dag. Zo is de service van Happie in Dordrecht.