Web index
Image default
Woning en Tuin

Robuuste picknicktafels van Jaap de Vries in Ermelo

Een tuin zonder zit plek is niets meer dan een open plek. Met een picknicktafel wordt een tuin al meer persoonlijk en de perfecte plek worden voor een familie maaltijd of barbecue met vrienden en familie. Jaap de vries is de grootste leverancier in Nederland en heeft dan ook een groot aanbod in picknicktafels. We zijn gespecialiseerd in tafels van boomstammen en al onze tafels staan bekend om de duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Dankzij het grote aanbod in modellen, afmetingen en stijlen zit er altijd iets bij wat bij jou en jouw tuin past. Zo hebben we tafels voor een gezin, maar ook tafels waar ruim 18 personen aan kunnen zitten.

 

Klik hier om het uitgebreide assortiment te bekijken.

Een mooie picknicktafel hoeft niet duur te zijn. Op onze website vind je tafels in verschillende prijscategorieën. Op deze manier kun je een tafel uitzoeken die niet alleen bij jouw tuin maar ook bij jouw budget past.

 

Onze tafels zijn geschikt voor allerlei doeleinde. Of je er nu in de zomeravonden met je gezin aan wilt eten, een paar drankjes wilt drinken met vrienden, kaartspellen wilt spelen, een tafel om aan te tekenen voor de kinderen, er zijn genoeg redenen om de tuin een gezellige en persoonlijke plek te maken.
Daarnaast kun je bij Jaap de Vries terecht voor poorten en hekwerk.

Bezoek de website als je meer wil weten