Web index
Image default
Huishoudelijk

Sfeervolle dinerkaarsen

Als je een sfeervolle setting wilt creëren tijdens een romantische date of een gezellig etentje met familie en/of vrienden, dan zijn de dinerkaarsen essentieel. Tijdens de feestdagen, zoals kerst en oud&nieuw, kunnen de dinerkaarsen ook niet ontbreken. De LED-dinerkaarsen zijn daarentegen niet te onderscheiden van echte kaarsen. Grotendeels van de dinerkaarsen zijn gemaakt van standaard wax, want dit geeft de kaarsen een authentieke uitstraling. 

Waarvoor dienen de dinerkaarsen? 

Deze kaarsen kun je in huis plaatsen tijdens het dineren en het kan zorgen voor diverse sferen. Voor iedere gelegenheid zijn de dinerkaarsen geschikt en vooral tijdens de kerstdagen kunnen de kaarsen zeker niet ontbreken. Ook zijn de LED-dinerkaarsen niet te onderscheiden van echte kaarsen. Vaak worden de dinerkaarsen gebruikt in kandelaars, zodat ze niet omvallen en dit zorgt voor veiligheid. 

Waarom zal je dinerkaarsen moeten aanschaffen? 

In huis kunnen de dinerkaarsen zorgen voor vele sferen zoals romantiek, chique of gezellig. Ook passen de dinerkaarsen bij vele settings en valt het overalgoed mee te combineren. De dinerkaarsen bezitten over de meeste branduren en het bestaat uit circa 500 uren. Iedere set dinerkaarsen wordt geleverd met een afstandsbediening en hiermee is het mogelijk om de kaarsen van afstand aan en uit te zetten. Daarnaast hebben de kaarsen een diameter van 23mm en de onderkant van de kaars is extra stevig gemaakt, zodat deze goed in een kandelaar kan staan. De kaarsen werken alleen op drie AA batterijen en deze zitten niet inbegrepen, maar kun je gemakkelijk mee bestellen. 

De dinerkaarsen binnen het assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren bijvoorbeeld rood, goud, ivoor, zilver en wit. Per diner zijn er ook diverse dinerkaarsen. Ook is de buitenkant van de dinerkaarsen gemaakt van bijenwas, waardoor de dinerkaarsen niet van echte kaarsen te onderscheiden zijn. 

Kun je de dinerkaarsen ook gebruiken voor in de horeca? 

Ja, dit is mogelijk. Aan iedere eettafel van een restaurant kan een dinerkaars gezet worden. Alleen zal er rekening mee gehouden worden dat het LED kaarsen zijn in plaats van ‘echte’ vuur kaarsen. 

Wat is de reden waarom de dinerkaarsen zijn voorzien van LED-verlichting? 

De dinerkaarsen zijn voorzien van LED-verlichting wegens het grote aantal branduren kun je langer genieten van LED-kaarsen dan van traditionele kaarsen. LED-verlichting is daarnaast een stuk veiliger in gebruik, want het brengt veel minder brandgevaar met zich mee. Je kunt tegenwoordig ook kiezen uit een breed aanbod aan LED-verlichting