Web index
Image default
Mode en Kleding

Zo houd jij je bh het mooist

Zo houd jij je bh het mooist

 

Hoe vaak was jij je bh, dat is een veelgestelde vraag bij vrouwen als het gaat over het onderhouden van hun bh. Uiteraard is het afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Eén van die dingen is het type bh. Je kunt je immers voorstellen, dat een sportbh vaker gewassen moet worden dan een normale bh, althans in de normale tijd. Wanneer het kwik boven de 25 tot 30 graden stijgt, dan zal ook je normale bh wel een extra wasbeurt kunnen gebruiken. Omdat het niet verstandig is om je bh iedere keer in de was te doen, hebben we hier een aantal tips voor je die het je een stuk gemakkelijker maken zodat jij je bh veel langer mooi kunt houden.

 

Hang je bh netjes op

 

Wanneer je je bh uit doet, hebben we nog wel eens de neiging om deze voor oud vuil op de grond te laten liggen, niet doen is het advies! De kans dat jij of je partner er namelijk op gaat staan is vrij groot. Vooral wanneer het een sport bh met voorsluiting is een een voorgevormde cup heeft, loop je het risico dat de beugel krom wordt en dan heb je er in principe niets meer aan. Zorg er daarom dus altijd voor, dat wanneer jij je bh uitdoet. Je deze netjes ophangt of op een kledingstoel legt, maar absoluut niet op de grond laten slingeren. Het is natuurlijk ontzettend zonde, dat wanneer jij net een hoop geld hebt uitgegeven aan een mooie bh en jij of je partner hier al dan niet per ongeluk op gaat staan.

 

Was je bh met de hand

 

Net als een freya bikini tijdens de vakantie met de hand wordt gewassen, is het ook verstandig om je bh niet iedere keer in de wasmachine te doen. Tijdens een rondje in de wasmachine krijg je bh namelijk ontzettend veel op z’n donder en loop je bovendien ook het risico dat je bh en/of wasmachine kapot gaat. Doordat de beugel of sluiting vast kan komen te zitten in de wasmachine, is het belangrijk dat je een speciale waszak gebruikt. Zo weet je zeker dat er in ieder geval niets met één van beide kan gebeuren. Toch is het raadzaam om je bh niet vaker dan één keer per maand in de wasmachine te doen en de andere keren wanneer nodig lekker met de hand te wassen. Zo weet je namelijk zeker dat er niets geks gebeurt en zal je zien dat de levensduur wordt verbeterd.