Web index
Image default
Mode en Kleding

Wat is de beste tas om mee te nemen bij een dagje weg

Wat is de beste tas om mee te nemen bij een dagje weg

Een dagje weg op de agenda? Dat is natuurlijk heel erg leuk en misschien ben je nog wel bezig met het plannen van andere leuke uitjes. Als je weg gaat wil je natuurlijk alles mee nemen, waarvan je denkt dat je het echt nodig zal gaan zijn. Denk, maar eens aan je kinderen als je een dagje weg gaat. Misschien is het dan handig een myomy paper bag te vullen, zodat je doekjes en andere belangrijke dingen mee kunt nemen. Wij gaan je meer vertellen over het meenemen van een tas tijdens een dagje weg.

Waar ga jij naartoe?

Als je een dagje uit in de agenda hebt staan kan de voorpret al beginnen, waar ga jij naartoe? Een pretpark is ontzettend leuk en hier kun je gemakkelijk een schoudertas heren meenemen. De schoudertas is namelijk goed af te sluiten, waardoor je niet bang hoeft te zijn iets uit je tas te verliezen. Ga je naar de dierentuin dan kan een crossbody bag dames je een enorme uitkomst bieden. Let wel op, wanneer je naar de apen gaat is het niet handig een tas mee te nemen die gemakkelijk open kan. Apen houden namelijk van allerlei lekkers en ze pakken graag alles op om in hun mondjes te stoppen.

Er zijn nog veel meer leuke dagjes weg

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een gezellige dag in het museum of een middagje theater. Eigenlijk zijn er genoeg leuke uitjes te bedenken wat jij zo kunnen doen, maar niet alle tassen zijn dan even geschikt. Ga je een dagje uit naar het museum dan zou je natuurlijk een klein handtasje mee kunnen nemen. Maar naar het theater zou je ook gewoon een heuptasje kunnen dragen, want veel spullen zou je dan niet nodig zijn. Sommige dagjes uit vragen om een kleine tas terwijl een dagje uit juist om een grote tas vraagt.

Welke tas neem jij mee?

Het is handig een tas mee te nemen die gemakkelijk mee te dragen is tijdens een dagje uit, hierbij kan zelfs de lengte van een band verschil maken. Gelukkig zijn deze eenvoudig te verstellen, zodat jij je tas altijd op de juiste lengte kunt dragen. Wist je dat de tassen in hele mooie kleurtjes te koop zijn, waardoor je ook nog eens de allerleukste tas met je mee kunt dragen?