Web index
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een kledingstomer

De voordelen van een kledingstomer

Heb jij een hekel aan strijken of wil je gewoon even snel de laatste kreukels uit je overhemd of t-shirt hebben? Dan is het gebruik van een kledingstomer een absolute aanrader. Omdat we kledingstomers in twee verschillende varianten kennen, is het wel goed te weten dat je niet direct je strijkijzer volledig kunt vervangen door het gebruik van een kledingstomer. Zo is een hand kledingstomer bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het even opfrissen van je kleding en de laatste kreukels te verwijderen, terwijl een kledingstomer op standaard dusdanig veel stoomcapaciteit heeft, dat je er je strijkijzer mee kunt vervangen. Om je een idee te geven welke voordelen ze allemaal hebben, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Een kledingstomer door ook bacteriën

Wanneer jij kiest voor de Beste kledingstomer, dan zorgt dit apparaat er niet alleen voor dat je kleding weer glad en dus kreukvrij is. Maar zorgt het er ook voor dat je kleding weer fris ruikt. Doordat de geproduceerde stoom een warmte kan bereiken van tot wel 90 graden, dood het alle bacteriën die zorgen voor nare en vieze luchtjes. Dit zorgt er dus voor dat je een overhemd prima nog een dag langer kunt dragen, wanneer je deze even met de handstomer hebt ‘opgefrist’. 

 

Gemakkelijk mee te nemen

Je kent het vast wel, je gaat op vakantie en hebt met de grootst mogelijke zorg je koffer ingepakt. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemmen, pak je je koffer uit en is het grootste deel van je kleding flink gekreukt. Nu kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de kleding aan een hanger in de badkamer te hangen en vervolgens de warme kraan aan te zetten, maar werk een kledingstomer natuurlijk vele malen praktischer. Vooral een handstomer van 5top, die neem je natuurlijk eenvoudig mee en neemt bijna geen ruimte in, in je koffer.