Web index
Image default
Telefonie

Uw bedrijfscommunicatie geregeld met NuCall

NuCall is hét bedrijf om uw bedrijfscommunicatie voor u te regelen! Nog niet helemaal tevreden met uw bedrijfscommunicatie? Wij helpen u graag deze te verbeteren. Met onze jarenlange ervaring in deze specialisatie bent u bij ons aan het juiste adres. Goede communicatie is voor elk bedrijf een van de belangrijkste zaken zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden door personeel en er duidelijkheid is met klanten. Wij van NuCall kunnen dit voor u realiseren op verschillende manieren door een ruim aanbod aan diensten. Denk hierbij aan NuInternet, NuVoIP, NuMobile, NuSIP en Nu3CX. Voor elk bedrijf is er dus wel een bijpassende dienst te vinden. Uiteraard kunt u ons ook altijd bereiken voor al uw vragen en problemen. Dit vinden wij een stukje service die bij al onze diensten hoort en wij zullen dan ook altijd voor u klaar staan. Wij vinden het belangrijk om enthousiast te werk te gaan, resultaatgericht, om toegewijd te zijn naar onze klanten toe en direct en integer. Als u iets weet waarin wij kunnen verbeteren horen wij dit altijd graag. 

NuCall’s beschikbare diensten

Bij NuCall kunt u dus kiezen uit verscheidene diensten en vindt u altijd een dienst die bij uw bedrijf past. Ons aanbod aan diensten is NuInternet, NuVoIP, NuMobile, NuSIP en Nu3CX. Wat houdt dit allemaal in? NuInternet is een dienst waarbij wij onderzoek doen naar uw bedrijf en uw internet en u hierna zullen adviseren over hoe dit beter kan. NuVoIP is vervolgens bellen via internet. Op dit moment is dit het snelst in vergelijking met standaard telefonie. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunt u kiezen voor NuVoIP professional of NuVoIP complete. Met NuMobile kijken wij naar uw telefonie, de communicatie behoeftes van uw bedrijf en adviseren wij u hoe u dit kunt verbeteren (zoals bij welke provider uw bedrijf het beste past). Als u voor NuVoIP kiest is het handig ook voor NuSIP te gaan, hulp bij de overgang van standaard telefonie naar internetbellen. Wij zorgen ervoor dat u al uw toestellen kunt blijven gebruiken maar dan via het internet. Als u dan bij het beste VoIP telecomsysteem wilt kiest u voor Nu3CX. Met al deze diensten bespaart u dus behoorlijk wat tijd en geld.

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar ons bedrijf en wilt u meer weten over onze diensten? Kijk op onze site en neem contact met ons op: https://www.nucall.nl/