Web index
Image default
Vervoer en transport

Waar vind je Schipholtaxi Amsterdam ?

Waar vind je Schipholtaxi Amsterdam?

Allereerst vind je ons online, zoals nu. Schipholtaxi Amsterdam heeft al meer dan 30 jaar ervaring binnen de taxibranche en doet er alles aan om online gevonden te worden. Maar voor jou is handig om te weten hoe je ons vindt als daadwerkelijke Schipholtaxi. Indien onze chauffeur je op een bepaald adres moet ophalen om jou naar Schiphol te brengen, dan zal deze taxi gewoonweg op het aangegeven adres, op elk gewenst tijdstip, aanbellen. De taxirit naar het Amsterdamse vliegveld is vanuit iedere plek in Nederland mogelijk. En deze taxiservice is gemakkelijk online te reserveren. Maar dan, wat als je vanaf Schiphol vervoerd moet worden?

 

Schipholtaxi Amsterdam standplaats

Indien jij een Schipholtaxi vanaf de luchthaven hebt gereserveerd, dan houdt de taxi chauffeur jouw vlucht in de gaten. Ongeveer een kwartier na jouw landing zal de taxi bestuurder jou opbellen. Zo heb jij gelijk zijn nummer, en kan je terugbellen indien nodig. Tijdens het telefoongesprek zal de chauffeur uitleggen waar en hoe jij de Schipholtaxi gemakkelijk kan vinden. Uiteraard ontvang je van ons tevens een servicenummer, welke altijd 24/7 voor je bereikbaar is.

 

Pick-up service met naambordje

En vind je het prettiger dat de taxichauffeur een Pick-up service inzet, dan verzorgen wij dit voor jou tegen een kleine vergoeding. In dit geval zal je de chauffeur met een naambordje bij het centrale meetingpoint aantreffen. Het grote, duidelijke meetingpoint is vanaf iedere aankomsthal gemakkelijk te vinden. En je herkent deze plek aan de vele rode en witte vierkante vlakken. Kan niet missen. Het is maar wat jij het prettigst vindt. De Schipholtaxi zal sowieso voor jou klaar staan. De Pick-up service wordt vaak zakelijk ingezet, bijvoorbeeld indien er buitenlandse gasten aankomen op het vliegveld.

 

Engels of iets anders gewenst?

 

of iets anders gewenst?Onze taxi chauffeurs en chauffeuses spreken goed Nederlands en Engels. Maar het kan voorkomen dat een andere taal gewenst is. Hiervoor denken we graag met je mee. Je zou dus altijd met ons kunnen bellen om te vragen of een andere taal tot de mogelijkheden behoord. En Schipholtaxi Amsterdam is geen deeltaxi, maar we kunnen bijvoorbeeld wel op meerdere adressen mensen oppikken. Wat jouw taxiwens ook is, we blijven graag flexibel meedenken, tegen blijvend scherpe tarieven.

Bezoek de website als je meer wil weten