Web index
Image default
Bedrijven

Koffie alternatieven

Nespresso is een van de grootste koffiemerken van de wereld. Ook in Nederland kunnen ze veel van hun apparaten en koffiesmaken verkopen, want de Nederlanders houden wel van een bakkie koffie! Gemiddeld drinken we in Nederland 6 koppen koffie per dag en dat kost ons zo’n 700 miljoen euro per jaar met z’n allen. Daaraan kun je wel zien dat we houden van onze koffie en dat we er graag geld voor over hebben, maar ja we blijven natuurlijk wel Nederlanders, dus we willen ook weer niet dat het té duur wordt.

 

Nespresso apparaten zijn namelijk erg duur en na de aanschaf van het apparaat ben je er nog lang niet. In dit apparaat gaat namelijk geen filterkoffie, of koffiebonen, maar je moet speciale koffie cups kopen. Deze cupjes stop je in het apparaat en dan komt er koffie uit, doordat het apparaat onder hoge druk het gekookte water door het cupje spoelt. Veel mensen vinden deze cupjes te duur en gaan dan op zoek naar een nespresso alternatief. Die zijn zeker te vinden, vooral op het internet zijn veel webshops te vinden die de alternatieve cups verkopen, maar er zit wel een groot nadeel aan. De cups zijn natuurlijk niet precies voor Nespresso apparaten gemaakt, dus soms werken ze niet en je apparaat kan er zelfs van kapot gaan! Hulp van Nespresso hoef je dan niet te verwachten, want die zeggen meteen: ‘Ja dat komt omdat je andere cups hebt gebruikt’. Zij weten zelf natuurlijk ook dat er heel veel goedkopere alternatieven op de markt zijn.

 

Vind je de Nespresso cups te duur en wil je toch graag op zoek naar goede alternatieven, lees dan ervaringen van anderen met hetzelfde apparaat als jij hebt. Een goede website voor alternatieven is koffiecupster.nl, zij verkopen alternatieven voor Nespresso, Lavazza en Nescafé Dolce Gusto.

 

Bezoek de website als je meer wil weten