Web index
Image default
Woning en Tuin

Ledonline.nl: voor ledlampen en toebehoren

Bij ledonline.nl kun je moderne opbouwspots kopen die geschikt zijn als winkel, etalage en showroom verlichting. De lampen zijn eenvoudig aan het plafond te bevestigen. Een opbouwspot past eigenlijk altijd. Het maakt niet uit of je een tray-, cassette-, systeem- of balkenplafond hebt. Zoek je lampen voor het verlaagde, hellende of gewelfde plafond? Opbouwspots zullen mooi staan. Ledonline.nl heeft zowel rechthoekige als ronde modellen in het assortiment in de kleuren zwart en wit. Er zitten enkele, dubbele en 3-spots tussen. We beschrijven een van die opbouwspots: de Toscana. De draai- en kantelbare led-spot heeft een dimfunctie qua kleurtemperatuur en lichtsterkte. Dus wil je ’s avond minder fel en warmer licht, maar heb je plek voor slechts één lamp? De Toscana is een uitstekende keuze. De kleurtemperatuur gaat van 3000 tot 2200 Kelvin. De spot is 360 graden te draaien. De instelbare hoek is 90 graden. Aanvullende eigenschappen zijn:

  • lengte- en breedtemaat 100 mm;
  • energieverbruik 7 Watt;
  • lichtopbrengst 530 Lumen;
  • Lumen / Watt verhouding 75;
  • Kleurweergave >90 CRI.

De lamp schijnt in een 45 gradenbundel en heeft een IP-waarde van 40. De gemiddelde levensduur is 50.000 branduren. Op de Toscana geldt 5 jaar garantie.

Heel andere soorten lamp zijn led-strips op maat. Een speciale uitvoering is de LED strip 5 meter, RGB+CCT, IP65, 24V, SMD5050 5-in-1 chip. De strip is geschikt voor vochtige ruimtes. Een driver / adapter en ander toebehoren horen en niet standaard bij, maar ledonline.nl kan die natuurlijk wel leveren. Dankzij de combinatie van de kleuren rood, groen, blauw, extra warm wit en koud wit licht geeft deze ledlamp  sfeerlicht in uiteenlopende tinten. De strip is 5 meter lang. Je kunt om de 10 cm een knip maken. De maximale lengte op één voeding is 10 meter. In totaal zitten er 300 SMD 5050 leds in de strip verwerkt. Die schijnen in een stralingshoek van 180 graden en ze zijn dimbaar. De kleurweergave is >80 CRI. Ledonline.nl geeft 2 jaar garantie op deze multifunctionele led-strip.

https://ledonline.nl/