Web index
Image default
Bedrijven

Unieke vergaderruimte in Duiven

Franklin Business Center is een kantoorpand gelegen in het centrum van Duiven. Het kantoorpand ligt op loopafstand van het station, ook bevindt zich een supermarkt op 5 minuten rijden.

Het pand heeft een ruime parkeerplaats voor medewerkers en bezoekers. Mensen die met de fiets komen, kunnen de fiets veilig en droog in de stallen zetten. Voor ondernemers ligt het pand ideaal gelegen voor hun klanten of stagiaires.

Aanbod van Franklin Business Center

Franklin Business Center biedt verschillende kantoren aan, voor verschillende bedrijfsgrootte. Ook mogelijkheden tot een vergaderruimte is ter beschikking.

In het pand zijn twee keukens aanwezig die voorzien zijn van een koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron, kookplaat en glazen. Met mooi weer kan er buiten gezet worden, om even te genieten met een kopje koffie of thee. In het Franklin Business Center pand heb je geen omkijken naar het onderhoud en de schoonmaak, dit is tot in de puntjes geregeld.

De kantoren worden gestoffeerd verhuurd: raambekleding incl. zonnewering en vloerbedekking zijn aanwezig. Je kan de kantoorruimtes naar eigen smaak inrichten, is dit niet je sterkste kant dan doetFranklin Business Center dit kosteloos voor jou. Een kantoor is dan ook snel en eenvoudig geregeld. Ondernemers hebben de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag op kantoor te zitten. Als het pand niet bezet is, is er een elektronische inbraakbeveiliging aanwezig met camerabewaking en brandbeveiliging. Er zijn verschillende mogelijkheden om telefonisch bereikbaar te zijn hier. Ook biedt Franklin Business Center een uitstekende internetverbinding aan.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij een zakelijke dienstverlener en ben je op zoek naar een professionele werkomgeving op een perfect punt in De Liemers, dan is Franklin Business Center voor de ideale locatie. Wil je weten of er kantoorruimte beschikbaar is, neem dan contact op met Jos. Hij leid je graag rond en denkt met je mee! Kijk voor meer informatie even op de website van Franklin Business Center.

Bezoek de website als je meer wil weten