Web index
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort verhuizen? Huur een aanhanger!

Ga je binnenkort verhuizen? Huur een aanhanger!

Stel je voor: je gaat verhuizen. Je moet vooraf goed nadenken over wat voor dingen je allemaal nodig bent om de verhuizing goed te laten verlopen. Wanneer je veel spullen gaat verhuizen, is een aanhanger geen overbodige luxe. Maar niet iedereen beschikt over een aanhanger. Een aanhanger huren is daar een goede oplossing voor. Maar niet elke aanhanger is hetzelfde. In dit blog gaan wij jou vertellen waar je op moet letten bij het huren van een aanhanger. Zo maak jij altijd de juiste keuze!

Let goed op het gewicht

Zoals al verteld is niet elke aanhanger hetzelfde. Aanhangers zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Maar met een standaard B-rijbewijs mag je niet met elke aanhanger rijden! Wanneer je enkel beschikt over een B-rijbewijs mag de aanhanger niet zwaarder zijn dan 750 kilogram. Daarnaast moet je er op letten dat de totale combinatie van auto en aanhanger niet boven de 3500 kilogram uitkomt. Je wil natuurlijk niet dat je door de politie langs te kant wordt gezet en naar huis wordt gestuurd met een bekeuring. Daarnaast loop je ook nog eens het risico dat je niet verder mag rijden!

Voordelen van het huren

Naast dat je zelf niet altijd een aanhanger voor de deur hebt staan, brengt het huren van een aanhanger ook nog andere voordelen met zich mee. Zo is het huren van een aanhanger een stuk goedkoper dan het huren van een grote verhuisbus met laadklep. Daarnaast kan je de aanhanger eenvoudig achter de auto hangen en deze weer verwijderen wanneer nodig. Zo kan je eenvoudig zowel jouw auto als de aanhanger vol laden met spullen. Ook kan je de aanhanger eenvoudig bij jouw nieuwe woning neerzetten. Zo hoef je niet steeds op en neer te lopen naar de straat om al jouw spullen in je nieuwe huis te zetten. Zet de aanhanger eenvoudig bij jou op de oprit of voor de garage en je hebt al jouw spullen binnen no-time in huis staan! Tot slot kan je een aanhanger natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld eerst je inboedel verhuizen en vervolgens los zand wegbrengen. Hierdoor krijg je indirect veel waarde terug voor het geld dat je betaald voor huur van een aanhanger. Een aanhanger kan dan ook erg multifunctioneel worden ingezet bij een klus.

 

https://www.123machineverhuur.nl/