Web index
Image default
Electronica en Computers

Optinet, de aanbieder voor glasvezel!

Optinet heeft jarenlange ervaring en weet goed wat het moet doen om ervoor te zorgen dat het internet helemaal op en top werkt. Het bedrijf is een glasvezelspecialist, wat betekent dat er ook op een goede manier gebruik wordt gemaakt van glasvezel. Glasvezel is een nieuwe techniek die oorspronkelijk uit Azië komt en hele hoge internetsnelheden bereikt. De topsnelheid van deze techniek is nog niet behaald en daarom zal de snelheid van het internet de komende jaren alleen maar toenemen. Glasvezel is een techniek gericht op de toekomst en de verbindingen die hier gebruik van maken zijn veel sneller dan de verbindingen met de normale kabel. Glasvezel haalt hogere snelheden, het bedrijf Optinet zorgt voor een groot bereik en het kan door de hoge snelheid meerdere gebruikers aan.  Deze techniek bestaat eigenlijk alleen maar uit voordelen!

De snelheid van een verbinding ligt aan het internet abonnement, het type modem en/of router dat je gebruikt en de signaal sterkte van de Wi-Fi verbinding. Glasvezel zorgt zoals eerder beschreven voor een veel snellere verbinding dan met de normale (koperen) kabel. Glasvezelbekabeling is dan een hele goede optie om te overwegen in huis of op kantoor. De bekabeling zal aangesloten zijn op een modem die in gebruik is en zorgt voor een veel snellere verbinding met het internet.  In Nederland zijn er al heel veel huishoudens overgestapt op glasvezel en die merken een aanzienlijk verschil met internetsnelheden.

Optinet zorgt dus voor een hele snelle internetverbinding op kantoor, waardoor je op alle plekken een optimale verbindingssnelheid hebt. Signaalsterkte is erg van belang, aangezien de snelheid op alle plekken in het kantoor dezelfde sterkte moet zijn. Door middel van glasvezel wordt de snelheid van het internet gelukkig al flink opgeschroefd en door middel van het aanleggen van het Wi-Fi netwerk door Optinet zal ook de signaalsterkte en verbinding optimaal te benutten zijn door jarenlange ervaring en expertise van dit bedrijf!

 

Bezoek de website als je meer wil weten