Web index
Image default
Aanbiedingen

Cool en comfortabel: het heren huispak

Cool en comfortabel: het heren huispak

Bij een huispak denk je al snel aan de gekke huispakken van Roy Donders, toch? Nou echt niet! Huispakken zijn een steeds grotere hype. Ook bij mannen. Naast dat het pak ontzettend comfortabel zit, is het een echt fashion-item aan het worden. Met het huispak hoef je je niet om te kleden wanneer je even de straat op wil gaan. Zo kun je zowel stijlvol als comfortabel naar de sportschool gaan om te trainen of om een zak M&M’s kopen bij een plaatselijke supermarkt. Zelfs de grootste fashionmerken hebben de heren huispakken opgenomen in hun collectie. Hieronder zijn een paar van de grootste merken voor je genoemd om jouw meest stylish huispak te scoren! 

  • Tommy Hilfiger
    De huispakken van Tommy Hilfiger zitten niet alleen heel comfortabel, ze zijn ook vooral heel gaaf. Je bent misschien meer geld kwijt aan een huispak van Tommy, maar je krijgt waar voor je geld. De pakken ogen heel chique en zijn verkrijgbaar in grijze, navy blauwe en zwarte tinten. Het logo van Tommy is vaak groot opgedrukt, zodat je een outfit met aanzien kunt dragen. 

  • Hugo Boss
    Het assortiment van Hugo Boss huispakken beschikt over twee type modellen, namelijk de regular- en relexed-fit. Deze pakken zitten dan ook ontzettend comfortabel en vallen wat ruimer uit. Het logo van het pak is verwerkt op de borst van de hoodie of het shirt en bij de steekzakken op de pantalon. Deze is subtieler verwerkt dan bij de Tommy Hilfiger pakken. Verder heb je bij de Hugo boss huispakken keuze uit diverse kleuren. Zo kun je kiezen voor een donkere kleur als navy blauw of zwart, maar ook voor een kleurtje als groen en rood.

  • Italian Style
    De huispakken van Italian style hebben een stoere en moderne uitstraling. Een bestseller van het merk is het gave camouflage huispak. Daarnaast heb je ook keuze uit andere camo kleuren, zoals groen, wit en zwart. De Italian Style huispakken hebben voornamelijk een slim-fit model. Als je van strakke kleding houdt, wordt aanbevolen om de maat te kiezen die je normaal ook hebt. Wil je liever dat het huispak wat ruimer zit, dan is het verstandig om een maatje groter te bestellen.