Web index
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Binnenkort is het weer sinterklaas en heb ik een iPhone 6 hoesje nodig. Dit staat namelijk op het verlanglijstje van mijn nichtje. Zij kwam er voor mij uit met het lootjes trekken, vorige week zaterdag. Binnen de familie is dit een jaarlijkse traditie. In dit blogje leg ik graag uit waar ik het hoesje ga kopen en welke surprise ik ga maken.

iPhone 6 hoesje op verlanglijstje

Zoals ik al zei, staat een iPhone 6 hoesje op het verlanglijstje van mijn nichtje, voor Sinterklaas. Daarnaast moet ik ook nog bedenken welke surprise ik ga maken. Vorige week hebben wij lootjes getrokken. Het was dit jaar echter lastig om met zijn allen samen te komen. Dit omdat iedereen ver van elkaar vandaan woont. Daarom hebben wij ervoor gekozen om online lootjes te trekken. Dit was veel handiger! Het computersysteem zorgde er direct voor dat niemand zijn eigen lootje kon trekken. In de voorgaande jaren was dit wel anders met papiertjes in een grote pan!

Surprise

Omdat mijn nichtje zoveel op haar telefoon zit en graag een iPhone 6 hoesje als cadeau wilt hebben, heb ik besloten om als surprise een grote iPhone te maken! Dit wil ik met name van stevig karton maken. En voor het scherm gebruik ik foliepapier, wat dan op het scherm moet gaan lijken.Uiteindelijk vond ik de surprise erg goed gelukt. Hier ben ik dan ook vele avonden, en ook middagen, mee bezig geweest. Er zijn dus veel uren in gestoken.

Pakjesavond

Op pakjesavond, zaterdag 5 december, zijn wij met de familie bijeen gekomen. Iedereen had erg veel tijd in zijn of haar surprises gestoken en ze zagen er prachtig uit! Uiteindelijk kwam die van mij voor mijn nichtje aan bod, en ze vond hem erg goed gelukt! Ook is zij erg blij met haar hoesje voor haar iPhone 6.

Bezoek de website als je meer wil weten